Team Dog's best friend - privé hondentraining

Over mij

Mijn naam is Rens van Heesen en ik heb Dog’s best friend opgericht uit de overtuiging dat veel hondeneigenaren het gedrag van hun hond graag willen veranderen, maar niet precies weten hoe ze dat voor elkaar krijgen.

Toen ik mijn eerste hond kreeg, een Engelse Stafford, zei iedereen in mijn omgeving: “Zou je dat nou wel doen, zo’n Pitbull-achtige hond?”. In mijn ogen was dit onzin. Ik ben me gaan verdiepen in het gedrag van honden, wat honden nodig hebben om een gebalanceerd leven te leiden en hoe je een hond kunt trainen. Na een jaar kreeg ik dan eindelijk mijn puppy… Dit was de beste beslissing die ik ooit heb genomen!

Vanaf 8 weken oud ben ik mijn pup gaan trainen. Het resultaat: een goed luisterende volwassen hond die sociaal is naar andere honden, mensen, kinderen en 100% naar mij luistert.

Mijn hond heeft mij ontzettend veel geleerd en ik blijf van haar leren.

Ik ben altijd gek geweest op honden. Toen mijn hond volwassen was geworden, wilde ik graag andere honden gaan helpen. Als vrijwilliger in een dierenasiel werken, leek mij een mooie manier om dit te doen. Hier kwam ik allerlei honden, vaak met problemen, tegen die door hun eigenaren waren opgegeven. Ook hier heb ik heel veel geleerd. maar ik wilde toch meer doen.

Als ik buiten loop zie ik veel baasjes die krampachtig het gedrag van hun hond proberen te corrigeren. Ik zie dan de frustratie op hun gezichten en denk dan “hoeveel meer plezier zou u van uw hond hebben als u wist hoe u met dat  gedrag om moet gaan”.
Om die mensen te helpen, heb ik besloten Dog’s best friend op te richten. Met heel veel plezier help ik iedereen die het gedrag van zijn/haar hond graag beter wil leren begrijpen en ongewenst gedrag wil veranderen. Als ik zie dat mensen dankzij mijn hulp meer plezier hebben van hun hond en de hond zelf ook een stuk gelukkiger is – omdat ze eindelijk elkaars taal spreken – haal ik daar alle voldoening uit die ik nodig heb.

 

Contact opnemen

Wil je meer informatie over onze hondentrainingen of een afspraak maken? Neem dan contact op via onderstaande formulier

of bel ons op 06-40978252