Bang voor honden

Angst voor honden komt veel voor. Vaak komt dit door een negatieve ervaring met een hond in het verleden. Bent u of is uw kind bang voor honden? Dan kunnen wij u helpen om over deze angst heen te komen.

In de realiteit zijn er maar weinig honden die mensen zomaar iets aan willen doen. Het kan echter voorkomen dat u – of u uw kind – bang bent geworden van een hond die u tijdens het hardlopen of fietsen heeft opgejaagd. Hierdoor kan een angst voor honden in het algemeen zijn ontstaan.

Wij helpen u bij het relativeren van uw angst. Dit bereiken wij door u te leren het gedrag van honden te lezen, zodat u kunt bepalen wat voor intenties een hond heeft. Daarnaast leren wij u hoe u ervoor kunt zorgen om een hond – of het gedrag van honden – te beïnvloeden, zodat ze u de ruimte geven. Als u geen behoefte heeft aan een hond die al dan niet speels op u af komt gerend, dan merkt de hond dit direct.

Wilt u weer rustig door het park of het bos kunnen wandelen zonder bang te zijn voor loslopende honden? Neem dan snel contact met ons op!

Een baby op komst

Net als voor u, is de komst van een baby een ingrijpende verandering in het leven van uw hond. Er komt niet alleen een nieuw roedellid bij, de hond zal ook moeten wennen aan het feit dat de uw aandacht de komende tijd voornamelijk naar de baby zal gaan.
Dit soort veranderingen kunnen voor een hond heel verwarrend zijn, waardoor de hond ongewenst gedrag kan gaan vertonen. Tijdens de hondentraining leren we de hond dat ook de baby hoger in rang staat en hoe hij zich in de buurt van de baby hoort te gedragen.

WAT ZEGGEN KLANTEN

Minmin

Minmin

Minmin Mix onbekend  Angst voor mannen Reactie klant: Rens is bij ons langs geweest om ons te helpen het vertrouwen tussen mijn man en onze opvanghond Minmin te verbeteren. Minmin is doodsbang...

Lees meer
Lucky

Lucky

Lucky Amerikaanse Stafford  Pup werd niet in de roedel geaccepteerd Reactie klant: hoi Rens! Dankjewel dat je met jou vele tips mij op het juiste pad met mijn honden hebt gebracht. Ik pas ze elke...

Lees meer
Quint

Quint

Quint Jack Russel  Verlatingsangst Reactie klant: Rens je bent een topper, Quint kon eerst nog geen 5 minuten alleen zijn zonder dat hij ging janken/blaffen/joelen/wolven… Hij is nog jong maar ik...

Lees meer

Contact opnemen

Wil je meer informatie over onze hondentrainingen of een afspraak maken? Neem dan contact op via onderstaande formulier

of bel ons op 06-40978252