TARIEVEN

WAT KUNT U VAN ONZE HONDENTRAINING VERWACHTEN

De hondentraining die wij geven, helpt u de band met uw hond te versterken. Iedere hond heeft behoefte aan een aantal dingen: beweging, regels en aandacht. Door in deze behoefte te voorzien geeft u uw hond een gebalanceerd leven waarin hij u respecteert en vertrouwt.
Onze hondentrainingen spelen in op het natuurlijke instinct van de hond, waardoor hij snel begrijpt wat er van hem verwacht wordt.

Elke hond en iedere situatie is anders, daarom kijken wij per geval naar de beste oplossing. Hierbij hanteren wij een uurtarief van €50,-.
U krijgt van ons altijd een voorstel, afgestemd op uw situatie en inclusief een totaalprijs gebaseerd op het aantal uur hondentraining dat nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Hierdoor weet u van tevoren waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Onze dienstverlening stopt niet bij het geven van hondentraining alleen. U betaald enkel voor het aantal uur training dat in uw situatie nodig is maar u krijgt veel meer dan alleen hondentraining.

Wat houdt onze dienstverlening in

  • Telefonisch intake gesprek
  • Training bij u thuis
  • Tussen de trainingen door zijn we 7 dagen per week tot 22.00 bereikbaar voor vragen en advies
  • Nazorg, dit kan een wandeling met meerdere honden zijn maar ook het beantwoorden van vragen en geven van telefonische ondersteuning

* Bij een reisafstand van meer dan 10km worden er reiskosten in rekening gebracht. Deze bestaan uit de reistijd + €0,35 p/km

Puppytraining

‘Vroeg geleerd, oud gedaan’. Dit gezegde geldt niet alleen voor mensen, maar zeker ook voor honden. Alles wat uw hond in de eerste paar maanden van zijn leven leert, zal de rest van zijn leven bijblijven. Bereid uw hond daarom goed voor op alles wat hij in het dagelijkse leven kan tegen komen.

Vraag uw gratis intake gesprek aan!

Gehoorzaamheidstraining

Iedere hond kijkt naar z’n baas om te zien wat er van hem verwacht wordt en welk gedrag gepast is. Wanneer u als baas hier geen invulling aan geeft, zal de hond zelf gaan bepalen hoe te reageren en wat te doen.
Een basis gehoorzaamheidstraining is daarom cruciaal voor elke hond om te kunnen begrijpen wat de baas bedoelt met bepaalde commando’s, lichaamstaal of handbewegingen.

Vraag uw gratis intake gesprek aan!

Gedragstherapie

Ongewenst gedrag kan er bij honden insluipen. Het begint met iets dat u wel grappig vindt of waar u eigenlijk niet zo zwaar aan tilt. Dit gedrag groeit tot het punt dat u geen idee meer heeft hoe u dit kunt veranderen. Dit is niet alleen voor u, maar ook voor uw hond heel frustrerend. Wij helpen u en uw hond hiermee om te gaan en het ongewenste gedrag te veranderen. Hiermee versterkt u de band met uw hond en heeft u meer plezier van uw hond.
Vraag uw gratis intake gesprek aan!

Hondentraining voor asielhonden

De overgang van het asiel (voornamelijk in een kennel zitten) naar de vrijheid van een nieuw huis en baasjes, is voor een hond een hele omslag. Dit kan leiden tot gedrag dat u niet had zien aankomen. De hondentraining voor asielhonden is speciaal gericht op de begeleiding van uw hond uit het asiel naar een nieuw huis en is cruciaal voor de band tussen u en uw hond. Wij kunnen u hiermee helpen en zorgen ervoor dat zowel u als uw hond weet wat er van elkaar verwacht wordt.
Vraag uw gratis intake gesprek aan!

Hondentraining voor en met kinderen

Kinderen en honden kunnen uren met elkaar spelen en dat is prachtig om te zien. Het is wel heel belangrijk dat de hond weet hoe hij met uw kinderen of met een aankomende baby om moet gaan. Daarnaast is het voor kinderen belangrijk om te leren hoe ze honden moeten benaderen, zodat de hond ook naar uw kinderen luistert. Wij trainen niet alleen uw hond, maar ook uw kinderen in deze omgang.
Vraag uw gratis intake gesprek aan!