Gehoorzaamheidstraining

Gehoorzaamheidstraining

Hondentraining begint bij het onder de knie krijgen van de basis gehoorzaamheidstraining.
Tijdens de gehoorzaamheidstraining komen alle basiscommando’s, zoals ‘zit’, ‘blijf’, ‘af’, ‘hier’ en het netjes aan de riem lopen aan bod.
Naast de basiscommando’s leren we u hoe u zich zowel in huis als buitenshuis als roedelleider kunt opstellen, zodat de hond zich altijd gedraagt zoals u graag wilt.

Ook kijken we samen met u naar hetgeen u van uw hond verwacht. Op welke prikkels wilt u dat de hond wel of niet reageert? Iedere baas kan hier een eigen invulling aan geven.
De methodes die we gebruiken, spelen in op het instinct van de hond. Hierdoor leert de hond niet alleen, hij beleeft ook plezier aan de oefeningen.

Waarom privé gehoorzaamheidstraining

Omdat we één op één met u en uw hond werken kunt naast de basiscommando’s zelf invulling aan de gehoorzaamheidstraining geven. Uiteindelijk gaat het erom wat u van uw hond verwacht. Het grote verschil hierin met een hondenschool, waarbij meerdere honden tegelijkertijd worden getraind, is dat we 100% aandacht voor u en uw hond hebben.
De trainingen zijn zeer flexibel waardoor we bijvoorbeeld verschillende locaties kunnen gebruiken om de training extra uitdagend voor uw hond te maken. Denk bijvoorbeeld aan het park, of bij spelende kinderen in de buurt….u mag het zeggen!

Voordelen privé gehoorzaamheidstraining

  • u zit nooit vast aan een vaste dag en tijd. U bepaalt wanneer u wilt trainen.
  • 100% aandacht voor u en uw hond
  • flexibele training, naast de basiscommando’s mag u zelf aangeven wat u wilt trainen
  • uw hond leert veel sneller dan tijdens een groepscursus op een hondenschool, waardoor u minder lessen nodig heeft om het gewenste resultaat te behalen
  • de lessen worden op u en uw hond afgestemd
  • u mag uw kinderen ook bij de lessen betrekken

Neem contact met ons op voor een gratis intake gesprek!

gehoorzaamheidstraining